Završena obnova zgrade PŠ Služanj, slijedi uređenje dvorišta i izgradnja igrališta

Projekt rekonstrukcije zgrade Područne osnovne škole Služanj je završen, a istu su jučer u društvu ravnatelja Marina Kapulara posjetili: Tomislav Martinović, dopredsjednik Skupštine HNŽ, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Danijel Ćavar, vijećnik OV Čitluk, Franjo Turudić, predsjednik MZ Služanj i Ante Ćorić iz JP Broting.

Tijekom posjeta spomenuti su razgledali zgradu područne škole na kojoj je u okviru projekta rekonstrukcije izmijenjeno cjelokupno krovište, urađena nova fasada i postavljeni novi otvori te su nakratko posjetili učionice u kojima će ove godine nastavu pohađati osamnaest učenika.

Nakon razgledavanja svi nazočni su izrazili zadovoljstvo zbog realizacije projekta rekonstrukcije zgrade područne osnovne škole u Služnju te su najavili da će uskoro biti uređeno školsko dvorište.

Uređenjem školskog dvorišta planirano je olakšati pristup učenika školi, ali i izgraditi dječje igralište koje bi se moglo koristiti za izvođenje nastave tjelesnog odgoja.